B&B Esprit De Mer

Over ons

Over ons

Wij droomden er al heel lang van om gasten te ontvangen in een eigen B&B.

Na een lange zoektocht vonden we het gedroomde pand: een voormalige dokterswoning in de rustige Visserslaan, op wandelafstand van het centrum en het strand. De witte villa bevindt zich in de beschermde Dumontwijk, een fraai architecturaal geheel van villa’s die in de eerste helft van de vorige eeuw gebouwd werden. Binnen verraden de sierlijke trappenhal met de grote luchter en de originele lambriseringen de bouwstijl van het begin van de 20 ste eeuw. Voor de opening in de paasvakantie van 2007, hebben we een jaar verbouwd. We kozen voor een hedendaagse stijl met een knipoog naar de zee.

U kunt kiezen uit 3 luxekamers:

Marée Basse

Geschikt voor twee tot vier personen

Vanaf €130/nacht

Marée Haute

Geschikt voor twee tot vier personen

Vanaf €130/nacht

Brise – Lames

Slaapgelegenheid voor twee personen

Vanaf €120/nacht

De kamers hebben elk hun eigen identiteit. De eerste 2 kamers bieden plaats tot 4 personen en beschikken beiden over een ruime badkamer met bad en douche. De Brise-Lames is een romantische kamer voor 2 in de nok van het dak. Wij vinden het belangrijk dat de B’s in B&B tot in de puntjes verzorgd zijn voor de gasten: de grote boxsprings garanderen een zalige nachtrust en ’s morgens wordt een uitgebreid, streekgebonden en vers ontbijt aangeboden inclusief versgeperst sinaasappelsap en eitjes. De eerste zonnestralen verwelkomen de gasten in de knusse ontbijtruimte, waar plannen gesmeed worden voor de rest van de dag. De Panne heeft troeven voor iedereen: het breedste strand van de Belgische kust, de uitgestrekte natuurreservaten en bossen, architecturale parels in de Dumontwijk, shoppen op zon- en feestdagen of een dagje Plopsaland!


Toen onze 3 dochters, Charlotte, Axelle en Babette voldoende groot waren, achtten we de tijd rijp om een schoonheidssalon bij te openen. In de rustgevende praktijk neemt Nathalie alle tijd om de klant een op maat gemaakte verzorging aan te bieden.

Welkom in Esprit de Mer voor pure verwennerij!

Nathalie & Nico
Charlotte, Axelle & Babette